Selecteer een pagina

LEVEN VANUIT DE BRON

Er zijn veel programma’s over een moeiteloos leven, geluk en overvloed creëren, maar overvloed, geluk en een moeiteloos leven hoef je niet te creëren. Overvloed, geluk en een moeiteloos leven is er al. We hoeven het enkel en alleen maar toe te laten.

“Dit programma gaat over persoonlijke ont-wikkeling en is bedoeld om je bewust te maken van het feit dat je nog niet in vrijheid leeft. We geven je inzichten in wat jij wel en niet bent.”
Zeg JA tegen jezelf! Echt JA! Meen het vanuit het diepst van jouw wezen, met heel je hart en ziel. Alles begint dan in jou en om jou heen te bewegen. Het hele Universum spant samen om jou te helpen, wanneer jij het toestaat en toelaat.

Als je bereid bent om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor alle dingen die in je leven lijken te gebeuren, gebeuren er wonderen.
De reden waarom veel therapie niet werkt, is omdat mensen vaak vast komen te zitten in oude verhalen en maar proberen die te begrijpen waarom iets is gebeurd of waarom het niet is gebeurd.

Met New BFF gaan we het verhaal voorbij. We ontstijgen de verhalen en erkennen dat ze enkel nu een middel zijn en ons niet langer dienen.
Als je iets nieuws in je leven wilt veranderen, zul je jouw denken moeten veranderen.

New BFF heeft geen toverstaf. Wel kunnen we beloven dat wanneer je het programma stap voor stap volgt, jouw leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Dit is de enige discipline die vereist is.
Dit programma zal niet altijd even gemakkelijk zijn. Het zal sommige triggers die veilig onder het vloerkleed lagen naar boven brengen. We zullen je uitdagen. We zullen je uitnodigen en aanmoedigen om dingen anders te doen. Om je schema, doelen, routines en patronen te verstoren. Als je een andere manier van kijken toelaat, kan de genezing in welke vorm dan ook plaatsvinden. Sterker nog, er is geen weg meer terug. Jouw reis naar de waarheid is al begonnen.

Deze cursus is ontworpen om je uit te dagen anders te kijken. Het zal veel oude emoties oproepen. Sommige ideeën kunnen weerstand oproepen. Weet dat dit kan gebeuren en ga er doorheen. In het begin hadden wij op sommige delen ook weerstand. Het brein houd je dan een logische verklaring voor en wil jou heel graag houden waar je bent en ziet niks in de ONT-wikkeling.

De eerste verandering die je zult ervaren, is een verandering in hoe je je voelt. Als dit het geval is, verandert de buitenwereld daarna heel snel.

“Laat de mogelijkheid toe anders te kijken.”

 

Start hieronder direct met de eerste les.

Lessen

Sorry, je hebt geen toegang tot deze cursus.

Hulp nodig?

Heb je een vraag of loop je ergens vast? Je kan contact opnemen via de Facebook Community of e-mail: